GöDöLLőI VáROSI KöNYVTáR éS INFORMáCIóS KöZPONT

Grüneklee, Susanne : Karácsonyi konyha - legjobb receptek az év legszebb napjaira

Balláné Szaniszlai Éva * 2011-11-28 15:06:27

Magyarországon viszonylag kötött a karácsonyi menü: a legtöbb helyen halászlé, rántott hal, franciasaláta, diós és mákos bejgli van az asztalon, néhol pulykasült vagy épp mézes sütemény. A kötet abban segít, hogy bővíthessük a megszokott repertoárt, természetesen az ünnepi gasztronómiai hagyományok szem előtt tartásával.

A választékban szerepelnek előételek és rágcsálnivalók (terrine szelídgesztenyével, mozzarella in carozza, pácolt lazac), egyszerű (oldalas zöldségágyon, mediterrán csirke, sajtfondü) és ünnepi főételek (spanyol nyúl, libacomb almaszószban, őzgerinc), valamint desszertek is (vörösboros körte csokihabbal, mákos-marcipános túró, karamellizált füge). 

Színes képekkel kiegészített alkalmi szakácskönyv.

  

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Vissza

©Gödöllői Városi Könyvtár és Információs központ

Oldaltérkép

mobil változat

Bezárás
Oldalunk sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmény érdekében. Részleteket az adatkezelési tájékoztatóban talál.
Elfogadom