(New York Times bestseller szerző)
Képzelje el az olvasó, hogy találkozik egy francia séffel, aki valójában ennél több. Ebben az igaz történetben James Twyman belép egy Torontótól nem messzire lévő panzió tulajdonosának, Roger Dufau-nak a titokzatos világába, amelyben a séf leckéket ad a szeretetről és Istenről, közben pedig könnyedén elkészíti a legfinomabb ételeket. A jó étel és élet titka az egyszerűség, jó minőségű hozzávalók és a szeretet. "Mindannyian őrültek vagyunk, mert azt akarjuk, hogy a dolgok bizonyos módon legyenek az életünkben, de nem vagyunk hajlandóak annak megfelelően cselekedni." Változtatni kell a recepten, ha szeretnénk, hogy "a sütemény megváltozzon".
A szerző szerint az étel és az élet hasonlóan működik: forrása a szeretet.
Mindenkinek ajánlom, aki szeretne tanulni a múltból, érdekli az önismeret, a szolgálat megtalálása, és akihez közel áll a család és emberszereteten alapuló konyhaművészet.
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!